tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kallion kirjasto

Suosittelen kaikille vierailua omassa lähikirjastossa (tai naapurikaupunginosassa, tai missä vaan!). Jos asut Kalliossa, vielä parempi. Kuten aiemmin mainitsin, Kallion kirjasto on vihdoinkin avattu syksyllä alkaneen remontin jälkeen ja on nyt entistä mukavampi! Vanha, ankea lukuhuone on tehty oleskelutilaksi ja lainaus- sekä palautuskoneita on enemmän ja tyylikkäämpiä. Lastenosastoa katsellessa haluaisi taas olla ala-asteella ja viettää tuntikausia kirjoja lueskellen! Suurin parannus on kuitenkin tässä: portaat ylimpään kerrokseen eli lastenosastolle on päällystetty matolla! Aiemmin koko kirjasto kaikui kun tarharyhmät rynnivät metalliportaita ylös; kokeisiin lukeminen keskeytyi ärsyttävän usein...

Joka tapauksessa: käyttäkää hyväksenne ilmaisia kirjastopalveluita ennen kuin nekin lopetetaan ja keskitetään!
2 kommenttia:

  1. Totta! alakerran kivat nugaan väriset lojuilusohvat ovat taas askeleen lähempänä kaupunkilaisten aktiivisesta kohtaamispaikasta!

    VastaaPoista
  2. Uneksinko vain kommentoineeni jotain ihanasta Vallilan funkkiskirjastosta Mäkelänkadulla? Kummaa. Pointti oli: käykää siellä! Ellei se ole jo suljettu, oli muistaakseni sillä Kamalalla Listalla.

    VastaaPoista