perjantai 26. helmikuuta 2010

Moleskine


Tässäpä yksi asia (niistä monista), mitä minulle ei voi olla tarpeeksi: muistikirjat. Rakastan kaiken kokoisia, värisiä, paksuisia muistikirjoja. Yleensä mukana kulkee aina vähintään yksi vihko tai kirja, johon voi sitten raapustella listoja tekemättömistä (tai vaikka tehdyistä) asioista tai piirrellä bussia odotellessa tms. Huono tapani on ottaa uusi muistikirja käyttöön ennen kuin vanha on edes puoliksi täynnä... Tästä yritän päästä eroon. Mutta, otsikkokin sen kertoo, että muistikirjoista ehdottomasti parhaita ovat Moleskinet!

Täydellinen muotoilu, hyvä tuntuma, kuminauha, laadukas paperi, sisätasku, valikoiman suuruus (raidoitettu/blanko, koko, väri, pehmeä-/kovakantinen)... Paras kalenteri ja muistikirja. Ikinä. Onhan niitä joitain muitakin käytössä mutta ei ole Moleskinen voittanutta... Huhhuh mikä hehkutus. Tässäpä kuitenkin tämän hetkiset käytössä olevat (ja viime vuoden kalenteri)


Parhaat valikoimat on muutan Kiasman Like-kirjakaupassa ja Akateemisessa kirjakaupassa, jälkimmäinen hieman kalliimpi vaihtoehto. Ja jos yksiväriset kannet tuntuvat tylsiltä, voi kirjan päällystää esimerkiksi tarroilla!

1 kommentti:

  1. Agreeeeed! Eikä pidä unohtaa Moleskinen ehkä-hieman-hintavia mutta muistontuottamiskyvyssään verrattomia kaupunkioppaita! A6-kokoinen kirja kulkee kaupunkiloman läpi missä tahansa taskussa, ja muutoin tyhjiltä (siis aluksi tyhjiltä) sivuilta löytyy kuitenkin tosi yksityiskohtaiset kartat ja muuta "pysyvää" kaupunkitietoa.

    Lisäksi kaikkea erittttäin tarpeellista, kuten jäljennyspaperia reittien muistamiseksi, oma korvamerkitty osuus rafloille kaupoille museoille uusille ystäville...you name it.

    Toistaiseksi mulla on tallessa kattavat kirjaukset Nykistä ja Berliinistä, molempia tarkoitus täydentää lähikuukausina tai -vuosina.

    VastaaPoista